Lite nöjd är jag allt.


Sjukt nervös.

Ska snart bege mig mot Norrtälje för att möta upp My och Carro vid ett. Sen vid två ska dom följa med mig när jag ska tatuera mig. Herregud vad ont jag kommer ha säger jag bara! Ljumsken ska tydligen inte vara skönaste stället att tatuera sig på sägs det. Dessutom är tatueringen inte direkt liten heller, så får se om jag kanske gråter en skvätt? Jaja, mina fina tjejor är ju med så det kommer gå så bra så! Slänger nog in en bild på den när jag kommer hem.

Lovet.

Fredagen: Träffade Jessica och PB i Täby, växlade pengar, drog till berga och köpte pizza sen satte vi oss vid kanalen och blev kvar där i det sköna vädret hela dagen. På kvällen kom älsklingen och Mackan hit och hämtade mig så drog vi på bilträff. Sov hos baby.
Lördagen: Åkte och köpte glass med lillasyster och Adde, sen hjälpte han mina föräldrar lite på tomten osv, käkade middag hos hans föräldrar, sen sov jag där.
Söndagen: Adde skjutsade hem mig. Sen glömde han en fjärrkontroll här som han skulle haft med sig, så jag fick övningsköra hem till honom och lämna den. Drog till Alice senare på kvällen och sov där.
Måndagen: Jag och Alice försov oss när vi skulle till skolan och måla om, men efter någon timme kom vi dit. Var med Hannes och Markus en stund efter och drog sedan hem och somnade tidigt.
Tisdagen: Äldsta lillasystern fyllde 15 år. Skrev CV och lämnade till en nyöppnad affär i berga centrum. Sen på kvällen kom älskling hit och firade syrran med familjen och släkten, mys!
Onsdagen: Åkte med mamma och Danne in till centrum, avbokade tid för tatuering och träffade sen Hannes en stund. Skulle träffat PB också men det blev lite struligt så vi kom inte så långt! Åkte hem istället och somnade i tid!
Torsdagen: Var och pratade med chefen i affären som jag lämnat CV till, sen drog jag och syrran till Täby och kikade runt lite. Fick med mig en klocka, en ring och en "magtröja" hem! Senare på kvällen kom Adde, Mackan och Mallan och hämtade mig, så åkte vi hem till Adde där vi fyra grillade. Efter ett tag kom det fler och hälsade på. Sov hos Adde.
Fredagen: Mackan och Mallan kom förbi och frågade om vi ville åka med dom in till norrtälje och käka pizza, och det ville vi. Eller jag ville ha en glass, hihi. När vi varit där skjutsade vi hem Mallan och hämtade Addes syrra och skjutsade in henne till stan. Sov hos Adde.
Lördagen: Adde drog och jobbade tidigt på morgonen, så jag passade på att städa i hans stökiga hus! Diskade och plockade lite, sen satt jag i solen tills han kom hem. Mackan kom förbi och det böjade drickas öl. Sen kom mamma och Danne förbi med mat så vi kunde grilla snälla som dom är! Det blev en lugn och mysig lördag. Sov hos babe.
Söndagen: Älsklingen skjutsade hem mig, började städa mitt rum, såg ut som ett bombnedslag. Sen gjorde jag inte så mycket mer, kollade tv, sov.
Måndagen: SOLADE! Älskade solen var framme, hade sjukt ångest inför skolan som började i tisdags, usch....


Emmelie hjärta Andreas.

Helt proppmätt efter en trevlig middag med en del av släkten och min fina pojkvän. Han var tvungen att åka hem för en stund sen eftersom han ska upp tidigt och jobba imorgon, så jag funderar också på att nanna kudden snart. Ska ju in till berga imorgon och dega med PB vid kanalen verkar det som, gött!


Jobbsökande student.

Fick ihop ett hyffsat bra CV idag tillsammans med mamma och Danne. Har verkligen ledsnat på skolan, och har hört att ESPRI (en klädaffär) i Åkersberga söker personal till sin butik, så jag har sökt där. Får jag det jobbet så hoppar jag av skolan och lägger utbildningarna på hyllan ett tag framöver tills jag vet vad jag vill göra i framtiden. Tycker det känns skönt att jag och mamma är överens om den saken iallafall.

Övningskörde in till centrum och lämnade CV och sådär. Men butikschefen var inte där, så ska tillbaka på torsdag och visa upp mig förmodligen, spännande. Håller verkligen tummarna för att jag får jobbet nu!

Senare idag kommer älsklingen hit och äter middag med familjen, min moster och hennes familj och min mormor eftersom Ida fyller år idag! Ska bli mysigt, saknar honom lite.. MYCKET! Även fast vi sågs i söndags, hm... Konstigt det kan bli när man är kär, hihi!

Grattis lillasyster Ida 15 år.


Artonde april tvåtusenelva.

Känner för tillfället att jag är grym, riktigt asgrym. Åkte till skolan idag och hjälpte till att måla om, på mitt LOV. Min LEDIGA tid. Kanske till och med tänker börja gå i skolan nu när det börjar se lite mer nice ut där och inte som ett jävla fängelse. Hannes och Markus kom förbi skolan också för att säga hej till mig, sen drog vi till Hannes och gjorde faktiskt inte så mycket. Sen drog jag hem och har väl suttit här sen dess tyvärr. Ska pallra mig in i duschen alldeles strax så jag är fräsch imorgon när jag och Alice ska till Midsommarkransen för att kolla hennes nya lägenhet osv. Sen på eftermiddagen ska jag hem igen, för min syster fyller 15 imorgon, byxmyndig och allt. Känns inte så bra kanske, men alla växer ju upp förr eller senare.

Och juste, idag när jag loggade in på msn så hade jag fått ett meddelande under tiden jag var offline. Förstår inte hur folk orkar. Så till dig som känner dig träffad av det här, kan du låta mig vara? Jag orkar inte med dig, ditt humör, ditt beteende eller din livsstil. Du är ett avslutat kapitel i mitt liv, du är i det förflutna. Så det är väl som folk säger, jag har gått vidare med mitt och släppt dig och dina vänner bakom mig. Och det är jag glad över, för så som du håller på, det hade jag ALDRIG orkat. Jag är så tacksam för att jag har dom jag har i mitt liv nu, de är dom som är äkta. Inte du. Så gtfo din jävla idiot, jag har mitt och du har ditt. Hör inte av dig igen, det tjänar du ändå inget på, bortkastad tid bara. Tackhej.


Fy fan vad klockrent.


Misslyckat prov och tröstmys.


Älsklingen var här idag. Slutade ju tidigt i skolan eftersom vi hade nationella. Tänker inte ens berätta om provet, så bra gick det... Iallafall, vi myste lite i soffan. Han sa hur söta saker som helst, blev lite generad. Älskar att vara kär, så underbar känsla! Sen så gjorde vi pannkakor. Adde gjorde smeten, och jag gräddade dom (eftersom han inte kan, hihi!). Sen åkte han hem för att pilla med sin cross, och då passade jag på att plocka undan lite i huset eftersom att min underbara familj kommer hem från Thailand imorgon. Lämnade dom ju där för en vecka sen, så dom är saknade! Längtar massor.

Imorgon har jag egentligen praktik, men det hr blivit så struligt på det stället, så jag vill faktiskt inte åka dit. Ska be skolan fixa ny plats åt mig, för strul på såna ställen, det orkar jag bara inte. Därför åker jag in till Täby imorgon vid tio, växlar in mina thailändska pengar som jag har kvar och möter PB där. Sen åker vi tillsammans till berga och kollar in dom nya affärerna som öppnar imorgon, premiär, nyheter, woho! Ska nog på bilträff med Adde och Mackan också, får se hur det blir. Säkert kul, kanske? Jaja, nu ska jag och min nalle nanna kudden. Natti!


Jag älskar att vara kär i dig.

Älskling


Show your fears who's the boss.

Jag vet inte riktigt vad det är med mig idag. Har smällt i mig tre nudelpaket, två dubbelnougater och massa påskmust. Dessutom ringde jag nyss min syster och tvingade henne att köpa hem två chokladkakor och chokladflingor till mig. Jag är inte ens hungrig? Känner världens behov av att bara äta! Helskumt. Jaja, säkert nervös inför morgondagens nationella prov förmodligen. Ingenting jag ser fram emot alls. Fem timmar prov, galet!

Men jag har nu chansen att höja mitt betyg, ska bli kul att se hur det går, även om jag inte är ett dugg sugen på att skriva prov just nu! Ååh, så tråkigt ju..


Glad tjej.

Igår sa jag, efter tre långa och väldigt jobbiga år, hejdå till min käre vän tandställningen. Så otroligt supermeganöjd! Kan le igen utan att skämmas över att se ut som en robot i truten. Känns dock lite knasigt i munnen nu då jag har trådar bakom tänderna så dom hålls på plats framöver och inte åker huller om buller i munnen på mig. Tandställningen är inte nåågonting jag kommer sakna iallafall. Stolt över mig själv som stod ut i tre år med massa metall i munnen (eller vad det nu är för material). Jobbigt att behöva spänna den en gång i månaden, kan t.o.m bli fler gånger, om det råkar gå sönder eller någonting sånt. Jag hade ju då oturen som hade en tand som satt väldigt långt upp i tandköttet och som inte kom ner på grund av att dom andra tänderna var ivägen. Blev tvungen att vänta på operation vilket drog ut fruktansvärt på tiden. Men resultatet blev ju bra till slut!


RSS 2.0