Älskar bilden, förlåt.



Du är så jävla fin..


Så stolt över min otroligt söta lillasyster.


There is hope.



- Underbar låt..


Snyggare kropp får man leta länge efter.


Jag har nog dom bästa vännerna man kan önska sig, tack för att ni är ni.



Några av mina närmaste vänner, som jag verkligen kan prata med. Som lyssnar på mig, och som jag kan anförtro mig till. Jag är så glad att jag har er, ni har verkligen funnits där när jag behövt det som mest. Jag litar på er till hundra procent, och jag hoppas verkligen att ni känner likadant. Fina vänner som er ska man vara rädd om, och jag lovar er att jag alltid kommer finnas för er, så som ni funnits för mig. Ni är guld värda allihopa, det vet ni! Jag håller er varmt om hjärtat gullegrisar.


Jag har iallafall en dröm kvar som du inte lyckats krossa, än.

Ååh, legat i sängen hela dagen, orkar inte gå upp, vill inte! Fryser, usch fy blä! Vill tillbaka till Thailand typ nu, vill ligga på stranden och grilla mig själv. Flera veckor i sträck. Inte behöva bry mig om någonting. Bara ligga där.. Slippa tänka. Det skulle vara hur underbart som helst. Behöver solen, behöver ljuset, värmen. Behöver utelivet. Men det blir efter studenten. Ska jobba häcken av mig hela sommaren, fram tills typ december, då drar jag iväg, minst två månader. Tar med mig någon jag verkligen tycker om och bryter med resten för en stund. Det är min dröm just nu, eftersom allt annat är krossat. Så äre det jag ser fram emot mest..

Maten, stränderna, klubbarna, människorna, stämningen. Kan inte beskriva med ord. Vill härirån nu....


Du är guld värd, det värmer.


You're history to me now.

Seg dag, blev väckt av att telefonen ringde, inte tidigt som tur är! Gick upp, käkade, tog medicinen och la mig i soffan med datorn på magen. Lyssnat på massa bra musik, tänkt en jäkla massa och kommit fram till en hel del bra saker. Har massa underbara planer och jag är så jävla glad. Mest glad att jag nu vet vilken fitta du är! Hihi, usch. Träffade Mallan på en cigg också. Eller ja, när man inte träffats på hur länge som helst så blir det typ ett halvt paket, men det är en annan femma. Det var mycket trevligt om ni frågar mig!

Imorgon blir det ingen skola, men ska följa med Mallan som ska dit och hämta sina betyg, hon vet inte riktigt vart hon ska så tänkte "hjälpa" henne hitta. Dessutom har jag ingenting annat för mig!

I dig, horunge.

Tror du min lilla vän att spriten föder kärleken så passa dig min lilla vän för kärlek kostar pengar den.

Polkadots and vodkashots.

Blev jävligt sent inatt, somnade runt sju imorse. Vaknade kanske vid ett- tiden av att min lillasyster kom med fruskost åt mig till sängen. Så himlans söt, det behövdes verkligen, lite omtanke. Även om det är vad jag fått hela natten, så var det nog det gulligaste någon gjort mot mig på länge! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Skulle ut med Linda och Tove egentligen, men Tove har feber, så vi andra är inte så taggade på att gå ut längre. Har fått en massa erbjudanden om kvällen, så kan liksom välja och vraka, hihi! Vill iallafall försöka vara hemma tills mamma och Danne kommer hem från kryssningen så jag kan få min beställning från tax- freen! Lovely.

Nej, nu ska jag duscha och fixa mig lite så jag kan träffa Mandis en sväng och snacka lite skit med henne. Har så fina vänner, ni är allt jag behöver. Har inte riktigt uppskattat det, men när ni ställer upp i sådana här situationer så är jag så otroligt tacksam över att jag har er, kärlek till er alla!


Lets fill the gaping hole in my chest with some awesome fucking music.


S.V.I.N.

Drog in till Norrtälje med Tobbe och Orrpon för att hälsa på Sonny, slutade med kaos. Fullt med fjortisar överallt, och ett ex. Som gett mig så sjukt mycket falska förhoppningar om något. Som har kontrollerat vartenda steg jag tagit efter att det tog slut. Som har ljugit mig rätt upp i ansiktet. Han har sagt till mig att han inte vill ha ett förhållande nu, att han behöver vara själv, men vill vara min vän för att jag va tydligen så jävla speciell. Jag har sagt till honom att så länge han inte träffar ny och håller på med andra, så kommer jag kunna vara hans vän, även om det är skitjobbigt för mig. Han sa att han inte skulle hålla på med andra, att han inte var ute efter sånt. Jag trodde honom, litade på honom fullt ut.

Idag i Norrtälje, höll han på med en annan tjej framför ögonen på mig. Och blev förbannad på mig för att jag bad han dra åt helvete. Gjorde jag fel? Skulle inte tro det... Fick även höra att den där tjejen följt med honom hem ett par gånger, men det skulle hållas hemligt ville han enligt hans vänner. I don't give a fuck, du har gjort bort dig, som inåt helvete. Hur kan man bli svartsjuk på någon som suttit hemma och gråtit över en jävla fitta som lever livet och knullar runt med äckliga jävla småtjejer? Jag har inte gjort någonting, inte ett jävla skit. Kom inte och bli lack på mig när det är du som leker med mina känslor, som kastar allt det vi haft åt helvete.

Senast för någon dag sedan läste du här, och skrev till mig att tårarna var på väg när du såg vad jag skrivit om dig, att det var så fint osv. Up yours din jävla player. Du är precis som alla andra.

Du är nog den vidrigaste människan världen någonsin skådat. Jag kan ärligt talat säga från hjärtat att jag ångrar att jag gav dig ett år av mig. Jag är så jävla mycket bättre än vad du är och någonsin kommer bli. Du är inte värd ett piss, och det vet du. Har inte ens fått ett jävla förlåt, inte en jävla ursäkt för någonting. Det är som det är, kan inte vara lätt när det jämt och ständigt är kaos i skallen på en, som på dig. Jag hoppas och ber om att ditt liv går åt helvete efter det du gjort mot mig. Du har krossat mig totalt, du har jävlats med mig. En vacker jävla dag kommer du få 1000 gånger tillbaka.

Och jag som kämpade för dig, för att du var en sån jävla "fin" kille. Men vem i helvete är du? Vem har du blivit? Vem fan tror du att du är? Hur kunde du låta mig springa efter dig som en jävla vante när du hittat ny? Blir så jävla äcklad av tanken på vad ni två gjort med varandra. Vidrigt. Spyr på såna som dig. Du hör inte ens av dig längre, borde fan ha fattat. Men litade på dig när jag frågade, och du lät mig tro dig. Kommer aldrig mer plinga i telefonen där de står att du skrivit något, aldrig mer. Inte efter den här jävla kvällen. Inte efter dina lögner. Kommer aldrig få en ursäkt, ingenting. Kommer aldrig mer kunna se dig i ögonen, vill inte ens se på dig. Hoppas du skäms över ditt omogna jävla beteende. Hoppas du skäms nu när sanningen kommit fram. Du finns inte längre, dra långt åt helvete bort och såra för fan inte någon igen så som du sårat mig.

I’m so fucking done with you.

Kämparglöden slocknar sakta men säkert, jag orkar inte mer.


Min fina solstråle.



Jag älskar dig Ellen, du är bland det bästa jag vet! Inga ord i världen kan beskriva hur otroligt
tacksam jag är över allt du gjort för mig, alla gånger du ställt upp för mignär mitt liv varit kaos.
Och nattsamtalen, damn girl, du kan verkligen få en på bra humör med dina sjuka kommentarer och
alla gånger du driver med dig själv för att få mig att skratta, helt supersöt verkligen. En vän som dig
borde alla ha, världen vore så jävla mycket bättre då stumpan!


Everything I wanted.

Du och jag, vi ville dela livet. Fanns ingen oro eller tvekan, vad kunde gå snett? Men idag tar vi varann för givet och har förlorat allt det där som var så rätt. Men vad är det då som gör att jag är kvar, fast jag har sagt jag ska gå? Kan det va kärlek? Kan det va så att jag nog älskar dig ändå?

Godnatt, bonne nuit, hyvää yötä, buenas noches.



Helt sjukt jäkla bra låt. Pressat den hela kvällen, kan inte sluta lyssna. Dånar i mitt rum och jag älskar det. Det här är livet. Sitta i mörkret, vrida på högsta och bara låta högtalarna och basen skrika ut underbara toner. Mhm, här har ni en tjej som älskar med musiken hon lyssnar på, bokstavligt talat alltså. Helt sinnes hur man kan förälska sig i musik sådär. Lovely.

I love the way you make me feel.

Jag kommer ihåg första gången jag såg dig, så jävla väl. Finaste människan jag någonsin sett. Höll på att smälla av när jag hoppade in i din bil och du vände dig om, tog mig i hand och presenterade dig som Andreas. Den rösten, dina ögon, din varma hand, fjärilarna i min mage. Så himla härlig kombination. Småpratade lite med dig den kvällen, tyckte du var jättegullig som satt och pratade med mig när jag var onykter och konstig då du inte druckit en droppe.

Kvällen slutade i kaos, vi åkte därifrån, och du körde hem mig och dom andra som var med. Hade jordens värsta ångest dagen efter när jag tänkte på vad som hänt kvällen innan, trodde du hatade mig. Ville få tag i dig på ånågot sätt så jag kunde be om ursäkt för det folk gjorde mot dig. Skämdes så otroligt mycket. Senare under den kvällen ringde en gammal kompis och frågade om hon fick ge mitt nummer till dig. Blev helt till mig, men vågade inte visa det. Du smsade mig, och jag ville vara lite svår så väntade två sekunder längre än vanligtvis med att svara på det...

Vi smsade lite med varann under de kommande dagarna och bestämde sedan att vi skulle ses igen. Du kom till min skola en fredag och hämtade mig och Saga eftersom vi bjöd med dig på fest hem till en vän i Norrtälje. Var så grymt nervös att jag inte visste vad jag skulle ta vägen. Men ditt lugn fick mig att slappna av när vi sågs igen. Kände mig bekväm, men ändå lite blyg. Du är ju så himla söt, vem skulle inte vara blyg i en söt killes sällskap? Vi var i Norrtälje en stund, sen frågade du och Mackan om jag ville åka med och träffa eran kompis, klart jag ville det. Ville ju vara med dig. Speciellt efter att jag suttit i ditt knä och du vilat dina händer mot mina lår, blev helt varm av dig.

Den kvällen fick jag följa med dig hem, den kvällen kysstes vi för första gången. Det var första natten vi sov med varandra. Det kändes så mysigt, pirrigt, underbart. Den känslan har jag haft i magen ända sen det skedde, mina känslor blir bara starkare och starkare för dig. Du är världens finaste människa, du är så otroligt underbar. Jag kan knappt beskriva dig med ord Andreas. Dom känslorna du ger mig är obeskrivliga. Jag har aldrig känt såhär för någon kille förut, du har lärt mig vad kärlek är. Och du har fått mig att må så fruktansvärt bra, och jag är så oförskämt tacksam över att jag fick chansen att lära känna dig.

Du är det bästa som hänt mig, du är mitt hjärta och mina lungor. Jobbigt att du inte är min på det sättet längre, saknar oss så himla mycket. Skulle göra allt för dig, dö för dig. Det finns ingen som du. Jag vill att du ska vilja ha mitt liv, i ditt liv igen.. Du kommer alltid att vara min skruttis och jag kommer aldrig sluta älska dig.

Allt du gjort för mig. Alla söta saker du hittat på för att överraska... Kommer så väl ihåg när du sovit hos mig en helg. Du åkte på söndagen efter en lång gosig kram som vanligt och miljarder pussar såklart. Fick ett sms där du skrev att jag skulle kolla under mitt täcke när du åkt, vad hittade jag där? En ask med chokladhjärtan, så underbart söt! Blev helt rörd. Inte många som blir glada för en ask choklad, men den var från dig. Det var du.

Eller som för bara någon månad sedan när vi bodde ihop. Skulle ut ur badrummet efter att jag duschat. När jag öppnar badrumsdörren så ser jag dig hålla på med något och du gömmer någonting bakom ryggen. Frågar vad du håller på med, men du svarar ingenting, försöker dra ur dig vad du håller på med och blir irriterad. Då ser du lite sorgsen ut och örklarar att du bara tänkte tända ljusen i huset för att göra det mysigt för oss två innan vi ska sova. Du hade alltså gömt en tändare bakom ryggen och jag blev grinig för det. Låste in mig på toan igen, och höll på att börja gråta, jag har verkligen varit hemsk mot dig ibland, så jag förstår att det här hände.

Du har bara varit go' och gullig mot mig, medan jag varit som en häxa tillbaka. Önskar jag kunde vrida tillbaka tiden och göra om allting, om och om igen om så krävs. För jag vill vara med dig. Jag vill lösa allting som inte funkar. Jag vill göra dig glad, jag vill göra dig lycklig. Jag vill vara din anledning till lycka. Och jag ville verkligen att idag, den 8 november, skulle vara våran 9 månaders dag och inte bara ett minne.... Jag hatar att du glider ifrån mig, längre och längre bort. Och av någon anledning står jag envist kvar, som att du skulle komma tillbaka till mig. Som om du skulle bli min igen....

Åttonde november tvåtusenelva.



Åh herregud, ser ut som jag har världens tjockaste underkropp tror jag, men det har jag inte! Skitsamma, min älskade prinsessa Saga tog sitt körkort idag hurtig som hon är! Hann vara hemma i cirka två timmar innan hon kom och hämtade mig här och ville ha med mig ut på en åktur. Aldrig sett en nöjdare människa förr tror jag, riktigt härligt. Så glad för hennes skull, sötan! Vi åkte och hämtade upp hennes supergulliga vän Lisa vid hennes skola i Norrtälje, gled runt lite och hade det riktigt kul bara vi tjejor. Så nu har jag precis kommit hem, återigen. Ska väl duscha och göra lite tjejgrejer senare, och sova i god tid eftersom jag och mammsen ska på möte imorgon med någon människa som har behörighet att skriva ut recept åt mig så jag kan börja med min medicin igen, spännande. Slipper iallafall skolan, skönt. Även fast jag gjorde jäkligt bra ifrån mig idag! Detta har varit en bra dag med andra ord, jag är sams med gulleplutten och har kommit på att jag mår så mycket bättre när det är så än att hålla på och tjaffsa och bråka på honom hela tiden, för när han är glad, då är jag glad. Hihi, och det där skrev jag bara för att jag vet att du läser Addesnutten! ;)


Inlägg 94.

Det svider i hjärtat att veta att jag inte var din love of your life, när du är och kommer förbli min...


Mush mush.



Somnade sjukt sent inatt, tänker alldeles för mycket hela tiden, inte roligt. Toltalt blev det cirka fem timmars sömn, och jag behöver minst åtta, ganska sliten idag med andra ord! Jaja, tog en tur till Täby för att lämna tillbaka min klänning, stötte på Jessica som följde med till affären. Synd att folk är så bittra och äckligt morallösa. Köpte klänningen för nästan två veckor sen, utan prislapp och så var det en liten fläck på som kassörskan sa skulle gå bort i tvätten. Sen jag köpte klänningen så har den legat i samma påse som jag fick med när jag köpte den, och har inte rört den alls. Men den var tydligen tvättad flera gånger, och använd osv. Eftersom fläcken är kvar, så är den väl inte tvättad eftersom att den tydligen skulle gå bort enligt henne? Hm, lite roligt. Dom kunde iallafall inte ge mig pengarna tillbaka på grund av klänningens skick, men dom kunde sälja den till mig i det skicket. Blev riktigt förbannad när jag stod där inne, så det slutade med att jag sköt ifrån mig klänningen på kassadisken och gick därifrån samtidigt som jag mummlade fram vilka idioter dom var. Tur att Jessica var med som fick mig på andra tankar. Tror vi sprang igenom hela Täby centrum och kollade i varenda affär som går att kolla i. Fick med mig en kofta hem iallafall så jag är helnöjd ändå!

Kan inte sova.



 Du betyder allt....

Kan inte sluta tänka på dig.


Det är såhär jag vill ha det. Du och jag, inte på något annat sätt.
Jag fungerar inte utan dig söta rara underbara, du är det bästa som hänt mig.


It's like a bird, who's flying for the first time, you know that feeling.

Hatar att jag alltid lyckas sova bort söndagar. Idag vaknade jag första gången vid tolv, sen somnade jag om och vaknade vid två igen. Fick lite ångest över att halva dagen redan gått, så skuttade upp till mormor och hälsade på henne en sväng, hon är bäst. Världens underbaraste sötaste lilla tant om ni frågar mig! Efter mitt randombesök där så hälsade jag på duschen en stund också, var helt otroligt skönt att bara stå där och låta vattnet rinna över mig. Drömde mig bort en stund och kom på att det faktiskt finns fler här på bygget som vill ha varmvatten när dom ska duscha så jag klädde på mig myskläderna och la mig i soffan. Sen rann tiden bara iväg, och nu är klockan helt plötsligt åtta. Förflyttade mig iochförsig till sängen för typ en halvtimme sen, men men. Det var min sista lediga dag, kul.

Har ingen praktik heller, så imorgon tänkte jag ta mig till Täby centrum en snabbis och svänga förbi JC lite snyggt och lämna tillbaka en klänning som jag absolut avskyr nu, men som jag älskade när jag införskaffade den. Klänningar och sånt där är inte riktigt min grej, och det kommer inte heller att bli det har jag en känsla av. Så den lämnas glatt tillbaka! Kanske hittar någonting annat fint för pengarna jag får tillbaka, hoppas.


I can read your mind.



Off to work.


Set fire to the rain.

Ska rulla in mig i täcket som en vårrulle nu och låta öronen älska med tunga dubtoner tills jag somnar. Vacker natt, underbar natt, den är min, jag är kär. Låt mig va.


Update ohyes.


Haft en helt okej dag på jobbet för en gångs skull, så har knappt någon ångest alls över att jag jobbar kväll imorgon igen, skönt. Blev hämtad av världens bästa Adde när jag slutade, han skjutsade hem mig och sa hej till min mor osv... Kalla mig konstig, sjuk i huvudet, annorlunda eller vad ni vill som kommer ihåg det här, men nu, idag, den 5 november så är det faktiskt exakt ett år sedan som jag träffade honom för första gången. Kommer ihåg det som om det vore igår, även om den kvällen blev lite knasig så är det de bästa som hänt mig. Usch, vill banka vett i dig så du förstår hur mycket jag tycker om dig. Vill att du ska falla för mig igen, vill vara med dig. Vill skrika ut hur jäkla mycket jag älskar dig, och att du är den enda jag kan tänka mig att vara med. För du är speciell, du är inte som någon annan. Helt otroligt underbar, ja de är du. Bästa människan som går i ett par skor, eller hur man säger. Gaah, blir tokig på dig, knasfis...

RSS 2.0