S.V.I.N.

Drog in till Norrtälje med Tobbe och Orrpon för att hälsa på Sonny, slutade med kaos. Fullt med fjortisar överallt, och ett ex. Som gett mig så sjukt mycket falska förhoppningar om något. Som har kontrollerat vartenda steg jag tagit efter att det tog slut. Som har ljugit mig rätt upp i ansiktet. Han har sagt till mig att han inte vill ha ett förhållande nu, att han behöver vara själv, men vill vara min vän för att jag va tydligen så jävla speciell. Jag har sagt till honom att så länge han inte träffar ny och håller på med andra, så kommer jag kunna vara hans vän, även om det är skitjobbigt för mig. Han sa att han inte skulle hålla på med andra, att han inte var ute efter sånt. Jag trodde honom, litade på honom fullt ut.

Idag i Norrtälje, höll han på med en annan tjej framför ögonen på mig. Och blev förbannad på mig för att jag bad han dra åt helvete. Gjorde jag fel? Skulle inte tro det... Fick även höra att den där tjejen följt med honom hem ett par gånger, men det skulle hållas hemligt ville han enligt hans vänner. I don't give a fuck, du har gjort bort dig, som inåt helvete. Hur kan man bli svartsjuk på någon som suttit hemma och gråtit över en jävla fitta som lever livet och knullar runt med äckliga jävla småtjejer? Jag har inte gjort någonting, inte ett jävla skit. Kom inte och bli lack på mig när det är du som leker med mina känslor, som kastar allt det vi haft åt helvete.

Senast för någon dag sedan läste du här, och skrev till mig att tårarna var på väg när du såg vad jag skrivit om dig, att det var så fint osv. Up yours din jävla player. Du är precis som alla andra.

Du är nog den vidrigaste människan världen någonsin skådat. Jag kan ärligt talat säga från hjärtat att jag ångrar att jag gav dig ett år av mig. Jag är så jävla mycket bättre än vad du är och någonsin kommer bli. Du är inte värd ett piss, och det vet du. Har inte ens fått ett jävla förlåt, inte en jävla ursäkt för någonting. Det är som det är, kan inte vara lätt när det jämt och ständigt är kaos i skallen på en, som på dig. Jag hoppas och ber om att ditt liv går åt helvete efter det du gjort mot mig. Du har krossat mig totalt, du har jävlats med mig. En vacker jävla dag kommer du få 1000 gånger tillbaka.

Och jag som kämpade för dig, för att du var en sån jävla "fin" kille. Men vem i helvete är du? Vem har du blivit? Vem fan tror du att du är? Hur kunde du låta mig springa efter dig som en jävla vante när du hittat ny? Blir så jävla äcklad av tanken på vad ni två gjort med varandra. Vidrigt. Spyr på såna som dig. Du hör inte ens av dig längre, borde fan ha fattat. Men litade på dig när jag frågade, och du lät mig tro dig. Kommer aldrig mer plinga i telefonen där de står att du skrivit något, aldrig mer. Inte efter den här jävla kvällen. Inte efter dina lögner. Kommer aldrig få en ursäkt, ingenting. Kommer aldrig mer kunna se dig i ögonen, vill inte ens se på dig. Hoppas du skäms över ditt omogna jävla beteende. Hoppas du skäms nu när sanningen kommit fram. Du finns inte längre, dra långt åt helvete bort och såra för fan inte någon igen så som du sårat mig.

I’m so fucking done with you.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det låter som att han är en riktig fitta. Om jag var du skulle jag spöa upp bruden och skära av kuken på fanskapet. Såna människor förtjänar inte att få njuta! Hehhhehe

2011-11-12 @ 15:00:28
Postat av: micke

varför lägger du din tid på han ? verkar vara en jävla idiot ju som inte fattat vilken fin tjej han haft emmelie ! kollade bruden på fb , såg förjävlig ut !!! du kan få bättre och det vet du själv gumman , skit i honom , på riktigt !!

2011-11-12 @ 15:26:01
Postat av: Emmelie Eriksson

Vad ni är söta! Känns bara så jobbigt att jag gav han så mycket av mig själv, borde tänkt till på vem det var jag hade att göra med egentligen! Trött på svin...

2011-11-12 @ 15:49:59
URL: http://edownergard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0