Fina fina fina ord som gör en glad. Ord som verkligen värmer. Som man bara vill höra om och om igen.Prettyface.


You make me wish i had a time machine.

Usch, är på svinkasst humör. Förstår inte hur en människa, av alla människor i världen, kan få en att känna såhär. Helgalet om ni frågar mig. Det finns så mycket som förstör en. Förgör. Som knäcker en och får en att börja gråta hejdlöst. En människa som har ditt hjärta i sin hand men som inte bryr sig, och som klappar händerna. Hårt. Så jävla helvetes hårt. Gör inte som jag, ge aldrig ert hjärta till någon som inte kan hantera det, för ni kommer bara bli sårade i slutändan. Lita aldrig på någon fullt ut, för den personen kommer svika er i slutändan. Det är alltid lätt att vara efterklok...

Och inte fan vill jag jobba heller, jag orkar inte. Det enda positiva med den här jobbdagen var arbetskamraterna. Helt underbara tjejer dom där tre som orkar. Dom orkar lyssna på mig och mitt gnäll om livet och min syn på saker och ting för tillfället. Dessutom gick passet otroligt långsamt. Att jobba mellan 16 och 23 kändes som att jobba mellan typ 16 till 16 dagen efter. Värdelöst, tills jag får lönen så klart... Ska tugga vidare på mitt tuggummi nu och fortsätta vara bitterfitta. Hejdå.

What a beautiful liar you are.


I want to be the girl that makes the player, quit his game

Efter en heldag i soffan så förflyttar jag mig nu till sängen. Har servering imorgon i skolan, jättekul.. Ligger nog hellre i soffan en dag till i så fall. Ska dessutom jobba mellan 16- 23 imorgon efter jag haft servering. Spännande,blir alltid lika upphetsad av att tänka på hur ömma mina fötter kommer vara och hur ont jag kommer ha i ryggen imorgon kväll när jag kommer hem. Love it! Kids, börja aldrig jobba. Gift er rika eller bli horor.


Älskar videon.


Back in the game.

Har hänt ganska mycket sen jag skrev sist, men det var ju ett tag sen jag uppdaterade här så det är förståeligt. Behöver en nystart, jag vill börja om. Börja om på ruta ett igen. I'm back where I've started.

Så.. Here I am! Ledig idag, sovmorgon är alltid skönt, speciellt om man har problem med att somna kvällen innan och ligger vaken och tänker halva natten på all världens saker. Ville dock somna om när jag vaknade, men det gick inget vidare med det. Tanken är att jag idag ska plugga inför ett religionprov som äger rum nästa vecka, men jag känner helt enkelt inte för det. Så jag skriver här istället, och funderar på en ny design kanske. Den här känns lite lame tror jag.


Jag kommer älska dig tills man inte kan älska mer.

Det kommer alltid att vara du...


RSS 2.0