Studentklänning.


Börjar bli dags för mig att hitta en studentklänning nu eftersom jag den 5 juni springer ut från skolan som en förhoppningsvis lycklig student. Har letat som en dåre på flera olika sidor sedan flera månader tillbaka eftersom jag inte vill stå där när dagen kommer i en gammal risig trasa runt kroppen. Man tar ju bara studenten en gång så klart att man vill vara så fin som möjligt då! Sökt lite varje dag men inte hittat någonting som riktigt är i min smak, men nu ikväll hittade jag drömklänningen och jag tror att det kommer se skitsnyggt ut tillsammans med mössan och skorna.

Jag är ju egentligen inte så mycket av en klänningsmänniska direkt så tror det är därför det har varit så svårt att hitta en som jag tror kommer passa just mig. Men denna föll mig verkligen i smak, älskar att den är lite längre baktill då jag helst inte visar så mycket ben men samtidigt inte vill ha för lång så man snubblar runt och är osmidigt för det kommer ju dansas, springas och firas en hel del kan jag tänka mig. Var faktiskt flera år sedan jag hade klänning på mig sist, tror det var när min moster gifte sig, och det var flera år sedan. Så mina nära och kära som kommer vara med under dagen kommer nog bli ganska chokade när dom ser mig i en så fin klänning, ska bli kul att se allas reaktioner, hihi.

Hittade klänningen hos http://studentklanningar.com/, gå in och kika där och var med och tävla om ett presentkort så du också kan köpa dig en fin studentklänning!

Kommentarer
Postat av: Johanna och Sara

Supersnygg! :)Vill tipsa om att vi nu ger bort en av våra TAVLOR!var med i vår tävling där vinnaren får en tavla samt en publicering på vår blogg. Gå in på:

http://geminaarts.blogg.se/2012/march/vinn-en-tavla.htmlom du inte gillar reklam ber vi om ursäkt!

2012-03-22 @ 09:18:58
URL: http://geminaarts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0