Den pojken.


-

Du var allt jag ville ha.

-

Cute

Nattfilm - The Town.

Har precis kolla klart på en ruskigt bra film. Blev lite smått förälskad i den faktiskt! Filmen har precis kommit ut på bio och heter "The Town". Den handlar om ett kompisgäng som rånar värdetransporter och banker tillsammans, på ett mycket smidigt sätt. Det går inte att förklara, man måste se den! Grym var den, 10 av 10 guldklimpar får den, hehe!


I'm in love.


Anton Kristiansson.

Jag är svag för dig, för du gör mig stark. Du är bra för mig, ändå förstör jag allt. Du har sönder mig, fast du gör mig hel. Det känns så rätt, även om allt som vi gör blir fel. Jag är slav för dig, jag gör vad som helst, allt för att va' med dig, kan aldrig dra en gräns. Jag har tappat greppet, vet inte in och ut, vi kan ha trampat snett men det här är sinnessjukt. Jag vill älska dig, och jag vill slå ihjäl dig, vill ha dig ur mitt liv, men nånting står i vägen. Och jag gör allt för att behålla förståndet, men jag har fastnat i ett beroende som håller mig fången för du är knark. Jag behöver mer fastän du förstör mig helt. Jag försvagar dig, för det gör mig stark. Du är bra för mig, därför förstör jag allt. Jag har sönder dig, när du gör mig hel. Har alltid rätt, även när det är jag som har fel, kanske därför som det blir så här varje gång. Alltid nått, alla de där känslorna vi slarvat bort, och som vi letar efter. Och ju mer jag tänker vi är inga barn och vi kanske borde veta bättre. Det är ett krig, varje dag skjuter vi ner varandra, öga för öga tills ingen av oss ser den andra. Och jag kan lämna dig nu men inget kommer nära nog av att kännas som du. För du är knark, jag behöver mer fastän du förstör mig helt. Du skjuter ner mig, var har du pistolen? Jag skjuter upp dig, tills jag har dig i blodet. Du skjuter ner mig, var har du pistolen? Jag skjuter upp dig, tills jag har dig i blodet. Du skjuter ner mig, var har du pistolen? Jag skjuter upp dig, tills jag har dig i blodet. Du skjuter ner mig, var har du pistolen? Jag skjuter upp dig. För du är knark, jag behöver mer fastän du förstör mig helt.

Måndag igen.

Idag blev det till att stanna hemma. Känner mig inte pigg alls, förstår inte vad det är som händer. Har inte känt mig pigg alls på senaste tiden. Hostar som en tok, så hade jättesvårt att somna igår kväll. Som grädden på moset gör det sjukt ont i bröstet när jag andas, blir tokig snart alltså. Sen har jag tjejproblem också, när ska detta lidande ta slut? Usch...

Min helg.

Det började med att Adde kom hit i fredags efter att ha jobbat över, som vanligt. Men han är duktig som orkar, tycker iallafall jag! Han kom hit så pass sent att det inte var någon idé att göra något. Så vi kollade på film och slocknade rätt tidigt. Så i lördags vaknade vi inte så himla sent, men vi var ändå sega så det blev till att ligga i soffan halva dagen. Vi kollade på lite gamla bilder också med mamma, det var kul, och ganska pinsamt. Sen efter middag och allt sånt där så skjutsade vi mamma till Norrtälje som skulle ut och äta med en kompis, så vi passade på att träffa Saga och hennes kompis Loffe en snabbis innan vi åkte hem igen.

Vi båda somnade i soffan eftersom att det inte var något bra på tv när vi kom hem, ganska skönt faktiskt efter att man segat hela dagen. Sen ringde mamma och ville hem efter att ha haft sitt roliga med sina nära och kära efter middagen, så vi åkte och hämtade henne. Somnade nästan direkt när vi kom hem, så skönt att lägga sig i sängen och veta att man kan sova hur länge som helst dagen efter. Dock fick jag inte göra det just idag eftersom att min lillasyster som fyllde nio år igår ringde och ville att jag skulle komma dit och fika hemma hos pappa idag. Så jag och Adde begav oss till Vallentuna för att hälsa på pappas familj! Det var trevligt, skänt att se dom igen, även fast jag inte var där så länge.

Åkte hem själv eftersom att Adde bor i Väsby, men fick nu åka kommunalt vilket jag verkligen hatar att göra. I vanliga fall tar det mig runt en timme och tio minuter att komma till Åkersberga från Vallentuna. Men inte idag, för idag tog det nämligen 3 timmar och 40 minuter. Om jag ville strypa sl? Varför tror ni det...

Välkommen fredag.

Dålig uppdatering, I know! Var med Saga, Jesper och Lök igår en stund på dagen. Sen kom Stefan och hämtade oss, så åkte vi till Johnny där även Markus var. Det var väl helt okej, antar jag. Bara det att jag och Saga ville hem, eftersom vi var trötta, men men.. Snart kommer världens bästa kille hit, som jag har saknat honom!

Svarar btw på alla kommentarer efter helgen...

Världens bästa pappa.

I mina ögon kommer du alltid vara något extra. Jag är glad att jag har dig, men ändå ledsen över att jag inte kommer och hälsar på dig och syskonen så ofta längre.. Jag älskar er lika mycket som en tjock unge älskar kakor, om inte mer än så! (Jag och pappsen på mitt dop).

Jag & Pappa

Mitt paradis.

Tog nyss tag i ett stort problem, mitt stökiga rum. Jag är ganska stolt över mig själv som ens orkade vika alla kläder som låg på golvet, i soffan osv. Dammsög, bäddade sängen, la allt där det skulle vara, tog något medel och torkade av mitt bord, hyllorna över sängen, fönsterbrädorna, ALLT! Gjorde till och med rent min dator. Jag är grym, idag är min grymdag. Ska faktiskt hålla det såhär städat nu. Säger så ungefär varje gång jag orkar städa, men nu ska jag ta mig fan ha det så. Har börjat vara här mer nu när det är så kallt ute, så det känns trevligt att ha ett så mysigt rum som jag har! Funderar på att köpa svarta ljus som jag kan ha på hyllan, och sen kanske till fönsterbrädan bakom soffan, awesome!


Magnetic man.


Pretty little thing.

Oops, ändrade planer. Idag vaknade jag upp med världens ondaste hals. Jag höll på att börja gråta iallafall och trodde för någon sekund att jag skulle dö när jag inte kunde svälja.. Nu känns det bättre iallafall, men jag mår fortfarande inte bra. Det svartnar för ögonen när jag reser mig upp och dunkar så det står härliga till. Känner mog helt tung, som att jag inte orkar gå. Det är som att någon trycker ner mig när jag går, så jag släpar mig fram, men det är nice. Eftersom att min hals fortfarande dödar mig, men lite mildare än när jag vaknade så blir jag hemma från skolan idag. Kommer förmodligen somna om snart eftersom jag sov så himla dåligt inatt också.. Det jag är mest ledsen över är faktiskt att jag skulle hämta ut ett paket på posten idag med Saga, men så blev det ju inte! Hoppas hon följer med imorgon om jag mår bättre då!

Bite me

Yours to keep.

Otroligt seg dag måste jag säga. Var ju bara i skolan till halv tolv, men är ändå helt slut. Jag antar att det beror på sömnbrist eller någonting liknande. Höll faktiskt på att somna när jag och Jessica tog en liten break, helt sjukt! Sen när jag kom hem så har jag sovit lite till och från. Det var helt omöjligt att försöka hålla ögonen öppna när jag låg och kollade på tv, så jag gav upp och sov någon timme. När mamma väckte mig och jag fick i mig lite mat så blev jag helt piggare. Jaja, hoppas jag kan somna snart iallafall, för imorgon när jag vaknar blir det till att duscha, sen dra mig mot centrum med Saga för att hämta ut ett efterlängtat paket hihi, mys! 

"Varför kallar han mig för godbit? Jag blir fan äcklad, låter som att jag är en jävla kanelbulle eller något." - Saga Lindh. 

Fulsköna tröjor.

Igår hade jag tyckt att dom här tröjorna var skitfula, men idag blev jag på något randomhumör och blev helt plötsligt jättesugen på fulsköna tröjor, som dom till vänster. Svarta längst till höger var helt okej faktiskt. Alla tre skulle funka med svarta leggins med snygga detaljer, skulle nog inte använda dom till något annat, om inte jeans då, som jag knappt använder. Hatar att vara på "jag-vill-ha-humör"....


Love comes around.


Teenage crime.

Just nu ångrar jag stort att jag satt uppe halva natten och kollade på film. Är så snuskigt trött just nu och har varit enda sen jag gick upp imorse! Men jag tackar ljudet utanför mitt hus som skrämde livet ur mig så jag inte vågade kolla mer. Även fast jag kollade på "Festival" som inte alls är läskig så blev jag rädd. Sov ungefär fyra timmar inatt, och jag brukar sova minst åtta timmar iallafall, men not this night! Ska iallafall fortsätta kika på filmen som jag avbröt inatt nu, så jag håller mig sysselsatt i en timme iallafall...

I'm off to school.

Smoke

Fuck this, I'm tired.


Starting over again.

Kan det vara tjugonde gången gillt nu? Jag kan aldrig stanna på ett och samma ställe. Gör nya bloggar ungefär var tredje månad, men vad ska man göra om man ledsnar på den andra och vissa läsare man har? Jag gör helt rätt. Känns fräscht med en nystart, och jag är lagom nöjd med min design, kanske till och med blir så att jag skaffar mig en header till den också, men tycker den är ganska stilren nu ändå. Dessutom är jag sjukligt glad över att den är så pass bred som den är, kan ha enorma bilder som jag inte behöver förstöra genom att klippa till dom eller förminska. Sen är det ju så också att man skriver mer och tycker det är roligare att blogga om man har en blogg man är nöjd med, men jag vågar absolut inte lova att jag kommer uppdatera 20 gånger om dagen. Skriver när jag känner för det, that's it.

I can do what the fuck I want, that's how I keep it going.


RSS 2.0