Tjugosjätte mars tvåtusentolv.

Känner mig så jäkla duktig idag. Bokade tvättstugan och har redan hunnit tvätta fyra maskiner tvätt, diskat, dammsugit, bytit lakan, duschat, skrivit inköpslista osv. Fast dumt nog så slängde jag in vit tvätt med Addes mörkblåa jeans, så fem tröjor blev missfärgade, det var ju inte så jätteduktig kanske, men man lär sig av sina misstag hehe. Skulle egentligen till skolan idag och fia lite extrauppgifter för att nå vissa mål, men det har varit kaos här med tvätt och stökigt så tog tag i det istället och åker till skolan imorgon!

Grym lördag.

Den här helgen har verkligen varit riktigt händelseik och rolig. Jag och baby åkte till hans syrra och Mackan och käkade middag igår, skitgott. Dom hade grillat och haft sig och det var så otroligt mysigt, årets första grillning för oss! Sen rullade vi hem mot Norrtälje igen, hämtade Jerre, Annica, Mikis, Anders och Kim, så fick Adde köra Kim's Galaxie, och fyllburkarna fick sitta bak. Var riktigt roligt, alla kollade såklart när vi gled igenom stan här. Men det blir väl så nu när folk är så vana vid att det bara rullar volvos i byn.... Bästa av allt var att jag fick spendera helgen med mitt hjärta.


Fullspäckat schema.

Fullt upp de två senaste dagarna! Var i skolan i torsdags och visade upp mig så lärarna fick se att jag faktiskt lever. Sällskapade hem till Norrtälje med min fina Saga, skyndade hem till baby hann vara hemma en halvtimme innan jag skulle iväg igen för att träffa min mamma som jag inte sett på ungefär fyra och en halv månad. Vi gick till restaurang på G och käkade middag tillsammans och planderade min studentmottagning. Kändes bra faktiskt. Sen igår så gjorde jag inte så mycket fram till klockan blev tre, då kom Linda hit och snackade lite skit med mig, sen när Adde kom hem så fixade jag middag till honom så drog vi alla tre iväg för att mecka bil i Sättra, Linda följde bara med halva vägen dock. Så satt tre timmar i en verkstad med två muppar till pojkar som bytte bakaxel på hjärtats pärla.

När det var klart så rullade vi in till Norrtälje igen och mötte upp Hasse, Petter och deras vän Ludde som kom enda från Åkersberga för att träffa oss. Det var trevligt, extra roligt att Hasse klarade körkortet igår och körde. De är väl de jag gjorde de senaste dagarna. Ikväll ska vi mot Sättra igen hem till Annso och Mackan, grilla och ha det trevligt. Ska bli riktigt mysigt!


Världens finaste Andreas.


Dagens bästa.


Tjugoförsta mars tvåtusentolv.

Fy satan vad irriterande det är när man har sovmorgon men vaknar alldeles för tidigt och inte kan somna om. Känner att jag borde sova nu egentligen, men har varit vaken sen sex eftersom Adde gick upp då. Jaja, det var ju fint väder, så vore ju dumt att sova bort dagen kanske. Tänkte ta tag i disken, frukosten och kanske lyxa till det med en dusch och ansiktsmask? Kanske tar en sväng med dammsugaren också, känns som det behövs. Låter som en toppen idé....



Studentklänning.


Börjar bli dags för mig att hitta en studentklänning nu eftersom jag den 5 juni springer ut från skolan som en förhoppningsvis lycklig student. Har letat som en dåre på flera olika sidor sedan flera månader tillbaka eftersom jag inte vill stå där när dagen kommer i en gammal risig trasa runt kroppen. Man tar ju bara studenten en gång så klart att man vill vara så fin som möjligt då! Sökt lite varje dag men inte hittat någonting som riktigt är i min smak, men nu ikväll hittade jag drömklänningen och jag tror att det kommer se skitsnyggt ut tillsammans med mössan och skorna.

Jag är ju egentligen inte så mycket av en klänningsmänniska direkt så tror det är därför det har varit så svårt att hitta en som jag tror kommer passa just mig. Men denna föll mig verkligen i smak, älskar att den är lite längre baktill då jag helst inte visar så mycket ben men samtidigt inte vill ha för lång så man snubblar runt och är osmidigt för det kommer ju dansas, springas och firas en hel del kan jag tänka mig. Var faktiskt flera år sedan jag hade klänning på mig sist, tror det var när min moster gifte sig, och det var flera år sedan. Så mina nära och kära som kommer vara med under dagen kommer nog bli ganska chokade när dom ser mig i en så fin klänning, ska bli kul att se allas reaktioner, hihi.

Hittade klänningen hos http://studentklanningar.com/, gå in och kika där och var med och tävla om ett presentkort så du också kan köpa dig en fin studentklänning!

Go with the flow.


För att du är du och ingen annan.


Tjugonde mars tvåtusentolv.


Inatt har jag sovit oförskämt jäkla bra! Legat i hjärtats famn hela natten och tryckt, åh så gosigt. Vaknade till när han skulle till jobbet, men somnade ungefär lika fort sen när han åkt. Tycker ändå att jag vaknade i hyffsad tid idag, halv nio är ganska tidigt för mig, men det är skönt för då kommer jag kunna sova gott inatt igen! Jaja, nu har jag iallafall gjort mina lyxmackor med avokado och tomater till frukost, och äppeljuice såklart, sjukt gott! under tiden så kikar jag Big Brother eftersom jag inte såg det igår.


Klickat hem.

Åh helnöjd just nu, har myst i babys gosemys tröja hela dagen när jag fixat lite här hemma. Men den är ju så jäkla stor eftersom min man inte är den minsta mannen man plockar på stan liksom, så jag drunknar ju i den i princip. Så jag gjorde någonting spontant såhär på kvällskvisten och klickade hem en likadan, bara det att min har text på ärmarna och är vit, Adde's är svart! Tur det så vi inte råkar ta fel... Jag menar, han skulle ju absolut inte märka om han råkade få på sig min astighta tjocktröja..?


Nittonde mars tvåtusentolv.

Åh jag borde egentligen ha praktik nu idag. Varje dag två veckor framåt egentligen, men jag har ingen praktikplats och jag tänker inte heller leta efter någon då jag tycker att det är upp till skolan att fixa det till mig eftersom jag inte lägger en enda sekund av skolskit på min lediga tid, då ska jag göra annat. Så fixar dom inte sånt där, så skiter jag it. Jaja, tur att jag är hemma idag iallafall så jag kunde ha tvättstugan så vi får rena och mysiga kläder iallafall, alltid något positivt.

Blev helt förskräckt när jag tittade ut och såg att det snöar. Inga små snöfnlingor heller, dom är ju helt enorma! Jag blir så jäkla ledsen när solen tittat fram nästan varje dag nu i snart två veckor, och sen vaknar man till detta väder, fy fasiken vilken besvikelse. Så idag får jag springa mina vändor till tvättstugan, och kolla på big brother eftersom jag inte kollat den senaste veckan... Kul!

Tycker synd om min skrutt som jobbar ute i det här vädret, stackars liten!


Finns bara du.


Birthday.


Help I'm alive.


Onsdagsmys.

Åh vilken dag! Jag vaknade för sent och struntade i att åka till skolan eftersom att jag ändå skulle hunnit sitta med typ 25 minuter på lektionen och sen åka hem. Kändes ganska ovärt med tanke på att det tar mig cirka 1 h och 10 min att ta mig till skolan från Norrtälje där jag varit nu den senaste tiden. Så jag blev hämtad av min fina Saga så åkte vi hem till henne och Ante så bakade vi jättegod chockladtårta. Sedan följde jag med henne på ett ärende och fick efter det skjuts hem. Fick med mig Adde ut en sväng så vi kunde handla mat. Så känns skönt nu när kylskåpet, frysen och skafferiet är påfyllt med godsaker även fast det kostar pengar. Vi åt kycklingburgare till middag, riktigt länge sedan och väldigt enkelt, men fasen vad gott! Får se om jag bränner dagens middag ikväll på gymet eller om jag ligger kvar i sängen medan hjärtat gymar själv, beslutsångest!


Far longer than forever.

 


Mobilbloggar från sängen

Ligger i sängen hos Adde nu och kollar Johan Falk. Vi ska strax gå ner i tvättstugan och hämta de vi tvättat och sen ska vi röra oss mot rusta och willys för att inhandla lite mat! Ska även testa på gym ikväll med herrn, ska bli kul! Sen blir de till att ladda inför morgondagen då skolan börjar, men jag klagar inte då jag haft bästa lovet någonsin!

RSS 2.0