Innocence.


Epic.


Du är det absolut finaste jag vet.


Trött tjej mot skolan.


Fredagen den 13 april.

Vilken himla bra start jag fick denna fredag den 13.. INTE! Vaknade av att Adde väckte mig för at jag låg och grät i sömnen, hade en hemsk jäkla dröm. Var helt varmt och skakig när jag vaknade. Blöt i ansiktet efter alla tårar. Skönt ändå att han var där så jag fick mysa in mig i hans famn. Somnade om en liten stund, men vaknade när han skulle upp till jobbet. Och nu när jag är själv hemma så vågar jag inte somna om ifall jag skulle drömma massa hemskheter igen när han inte är här för att rädda mig.

Huhu, så istället kollar jag på "Frestad" och hoppas på bättre tider. Iallafall att denna dag inte ska innebära massa olycka och otur med tanke på vilken dag det är!

Elfte april tvåtusentolv.

Ligger i sängen och myser som jag gjort större delen av dagen. Lite mysigare nu bara när älsklingen är hemma så jag har någonting fint att kolla på.

Tänkte beställa min studentklänning idag, men den fanns ju för fan inte kvar, just my luck, så får kika vidare efter en annan. Måste till skolan på måndag eller tisdag också och hämta min studentmössa och div andra studenprylar som jag beställt. Det börjar ju dra ihop sig nu, mindre än två månader kvar. Är dock inte så taggad med tanke på att mina studentmottagningsplaner gick åt pipan för bara några timmar sen. Så stress med att klura ut hur jag gör med det också...

Tur att jag har min fina Andreas. Min stora lycka i livet, jag älskar dig.


Music makes the world a better place.


RSS 2.0