Redo för utgång.

Ska snart bege mig mot Ljusterö med Hannes och möta upp Mallan, för att sedan åka in till Berga och partaja, om det blir något sånt? Det vet man aldrig, men jag förtjänar fan att ha kul ikväll efter helvetesdagen igår.


Dag 04 – Platser jag besökt.

Jag och min familj älskar att resa, och jag har varit med på resor sen jag var runt ett år. Har alltså varit på en hel del olika ställen, Mallorca, Gran Canaria, Grekland, Thailand, Hong Kong, alla ställen flera gånger. Mamma och Danne gifte sig på Mallorca, det är nog det starkaste minnet jag har från någon resa, för den resan var så pass speciell.


Världens bästa flickvän.


Massvis med kärlek till dig Ellen Lee ♥

Hemsk fredag.

Jag skulle åka hem till Adde idag, men bussarna har ju varit inställda i hela stockholm, plus att tågen inte går som dom ska. Så det blev inget av att åka dit. Känns hemskt, usch. Saknar honom ju, även fast vi träffades i söndags senast! Blöö... Vill sova bort hela kvällen, vill inte vara med längre. Känner mig jättenere, haha. Nej, nu ska den här emotjejen flytta arslet in i stora huset och dö lite med familjen, eftersom jag inte KAN TRÄFFA MIN POJKVÄN IDAG OCH INTE IMORGON EFTERSOM HAN SKA LEKA MED MACKAN DÅ!.... Tror jag iallafall. Det här är det enda jobbiga med att vara kär, man blir så besviken när det inte går som det ska. Äckligt värre alltså, fy fan. Usch, så deprimerad, hähähhä... Aja, pejz.

Carolina Liar.


Dag 03 – Hur jag bor.


Funkar otroligt nog.

Plusikassan.se - Spara och tjäna pengar på allt du gör på Internet

Dag 02 – Min Familj


Nu ska jag försöka förklara så bra som möjligt så ni förstår. Ni ser på bilden ovanför att det är rätt många personer i min familj, eller hur? Allting började med att min mamma och pappa träffades, dom fick mig. Sen efter ett och ett halvt år tror jag så separerade dom. Som ni ser på bilden så är jag på bilden mellan mamma och pappa, mamma till vänster, pappa till höger. Mamma Anna som är 42 år träffade Danne som är 43 år. Dom fick Ida först som är 15 år och ett par år efter så kom Emma som fyller 8 nu i sommar. Och pappa Nicke som är 41 år träffade Linda som är 37 år i samma veva som mamma och Danne träffades. Skillnaden var bara att dom väntade något år längre med att skaffa barn. Först kom tilde som precis fyllt 9 år, och sen kom Maja som nu är 3 år gammal. 

Jag är ju som sagt äldst av alla systrar, ibland kan det vara jobbigt, men det är samtidigt skönt. Är nog lite överbeskyddande, men jag vill ju bara att dom ska ha det så bra som möjligt! Jag har bott hos mamma nästan hela mitt liv och träffat pappa och hans familj på helgerna och så. Bodde där ett tag under ett års tid när jag gick i skolan där pappa bor. Sen flyttade jag hem till mamma igen när gymnasiet började. Träffar alla så ofta jag kan, men ibland blir det svårt.... Jag älskar min familj av hela mitt hjärta.

Alla tre par blir mina snart.


Dag 01 – Det här är jag.


Hm, tänkte ju som sagt gå efter någon 30dagarslista för att ha någonting att blogga om. Får se hur länge det håller.. Hur som helst, jag heter Emmelie Eriksson. 17 år gammal, fyller 18 år 25 februari, alltså om cirka två veckor. Jag bor med min mamma och hennes familj i Åkersberga utanför Stockholm. Går hotell och restaurang linjen på John Bauer gymnasiet inne i Åkersberga, vet dock inte än om det är vad jag vill hålla på med efter skolan, men ett tag ska det förmodligen fungera. Tänker absolut inte hoppa av och börja om på annat håll. Speciellt inte nu när jag "bara" har ett och ett halvt år kvar i gymnasiet.

Jag är ganska lat utav mig, så på fritiden brukar jag oftast ta det lugnt, umgås med vänner, pojkvän, familjen ibland, eller bara ligga i sängen och sova bort min lediga tid. Håller för tillfället på att söka extrajobb nu. Pengar är alltid kul, och jag mår som bäst när jag har pengar på kontot eller i hand. Får helt enkelt se hur det blir med det!

Jag älskar att träffa nytt folk, även om jag är superblyg första gångerna jag träffar nya människor. Men när man väl känne rmig, så är jag väldigt pratglad och social. Har oftast ett leende på läpparna, men så fort det inte går som jag vill så blir jag besviken och grinig. Jag vill ha ordning och reda på saker och ting, och framförhållning är ett måste om jag ska planera saker även om jag är en väldigt spontan tjej. Det beror helt enkelt vilket humör jag är på. Bryr mig väldigt mycket om mina vänner, men det finns få som verkligen har ett plats i mitt hjärta. Vet inte vad mer jag ska säga, finns det något ni vill veta om mig, fråga!

Vi kör på en sån där lista.

Skit i inlägget under, nu kör jag på lite "blogghjälp" så det kommer bli ett inlägg om dagen, minst. Haha, herregud...

Dag 01 – Det här är jag
Dag 02 – Min Familj
Dag 03 – Hur jag bor
Dag 04 – Platser jag besökt
Dag 05 – Personer jag är lik enligt andra
Dag 06 – Vad jag stoppar i munnen under en dag
Dag 07 – Mina olika stilar genom åren
Dag 08 – I min handväska
Dag 09 – Vad jag vill göra i framtiden
Dag 10 – Min syn på kärlek
Dag 11 – Hur jag ser ut en vanlig dag
Dag 12 – Min första festival
Dag 13 – Det här visste ni inte om mig
Dag 14 – Min favoritlåt/band/artist
Dag 15 – Det godaste jag vet
Dag 16 – Det här är jag rädd för
Dag 17 – Min topp 10-lista över vad jag inte får missa här i livet
Dag 18 – Ett minne
Dag 19 – Vem jag helst skulle se ut som
Dag 20 – Det pinsammaste jag har gjort
Dag 21 – Mitt förhållande till mat
Dag 22 – Det bästa youtubeklippet
Dag 23 – Mina vänner
Dag 24 – Vad jag helst gör en helg
Dag 25 – Mina tre favoriträtter
Dag 26 – Mina tre finaste bilder
Dag 27 – En sak jag ångrar
Dag 28 – Mina tre bästa party-trick
Dag 29 – Vad jag gör för att försörja mig
Dag 30 – En bra och en dålig egenskap

Tjuxflux.

Av någon anledning längtar jag tills den här veckan är över. Jag har ingen aning om varför, men jag mår helt åt helvete dåligt. Har haft huvudvärk i flera dagar nu. Det försvinner inte oavsett hur många piller jag trycker i mig, surt som fan. Tror jag är skoltrött också, behöver verkligen lov nu, även fast det inte var länge sen alls som vi faktiskt hade lov. Men om två veckor, då är jag både 18 och har en hel vecka ledigt. Mycket som händer på en och samma gång. 

Okej, jag förstår verkligen inte varför jag försöker skriva något här, för jag suger rent ut sagt på att uppdatera och på att blogga. Vet inte vad jag ska skriva om längre, har nog aldrig vetat det egentligen. Tvingar fram varenda ord. Från och med nu, blir det bara uppdateringar när jag vill och känner för det, get used to it.Alla hjärtans dag tips.


Ingen har nog missat att det är alla hjärtans dag på måndag. Har jättemånga killkompisar som frågat mig vad dom ska ge till sina flickvänner eller tjejen dom tycker om. Samma sak med tjejkompisar som frågat vad de ska ge till pojkvännerna. Eftersom att jag själv är tjej så vet jag ju vad de flesta tjejer skulle vilja ha, så det blir på så sätt lättare att tipsa killarna. 

Det behöver inte vara någonting stort alls, det är ju faktiskt tanken som räknas. 
  • En bukett med röda rosor.
  • Mysig middag för bara er två. På restaurang eller hemma spelar ingen roll.
  • Bio! Går många kärlekfilmer just nu om jag inte är helt lost.
  • Hemmakväll där ni fokuserar på varandra, tända ljus, massage, rajtantajtan?
  • Smycken! Alla tjejer älskar smycken.
Det finns hur mycket som helst egentligen, och jag är ganska tom på idéer just nu. Överraska henne/honom, om du har inte har flickvän/pojkvän men tycker om något väldigt mycket, gör ett sött litet kort där du beskriver dina känslor för personen i fråga. Kidnappa din käresta i skolan eller på jobbet och ta med henne/honom ut på "äventyr" så som bio, middag, mysig hemmakväll or whatever! Finns hur mycket som helst att göra, glöm inte att det är tanken som räknas. ÄLSKA VARANN.

Adrian Lux - Teenage Crime.


RSS 2.0